Wash the pork neck well in cool water and dry on paper towels. Peel and rinse the onions, cut into half rings. Wash the chicken eggs well. Rinse the mustard greens and shake off excess moisture. Cut pickled cucumbers into slices. To pound the meat, prepare a plastic bag and a wooden mallet.
Свиную шею хорошо вымойте в прохладной воде, обсушите на бумажных полотенцах. Репчатый лук очистите и сполосните, нарежьте полукольцами. Куриные яйца хорошо вымойте. Листовую горчицу сполосните и отряхните от лишней влаги. Маринованные огурцы нарежьте кружочками. Для отбивания мяса приготовьте полиэтиленовый пакет и деревянный кулинарный молоток.
Prepare the meat. Cut the pork neck across the grain into steaks 1.5-2 cm thick. Place the meat in a plastic bag and beat it with a wooden mallet on both sides. Mix table mustard, salt, dried coriander and a mixture of peppers. Rub the mixture onto each side of the pork chops and leave for 20-30 minutes.
Подготовьте мясо. Свиную шею нарежьте поперек волокон на стейки толщиной 1,5-2 см. Мясо положите в полиэтиленовый пакет и отбейте деревянным молотком с обеих сторон. Смешайте столовую горчицу, соль, сушеный кориандр и смесь перцев. Натрите получившейся смесью свиные отбивные с каждой стороны и оставьте на 20-30 минут.
Prepare the remaining ingredients. Heat vegetable oil in a frying pan and fry the onion, stirring, until golden brown. Transfer the fried onion to a plate. Break the eggs into a small bowl and beat with a fork or whisk. Place flour in a flat plate.
Подготовьте остальные ингредиенты. В сковороде разогрейте растительное масло и обжарьте лук, помешивая, до золотистого цвета. Обжаренный лук переложите на тарелку. Куриные яйца разбейте в небольшую миску и взбейте вилкой или венчиком. Муку насыпьте в плоскую тарелку.
Fry the chops. Heat the frying pan in which the onions were fried over medium heat. Dip each chop in the beaten egg, then roll in flour and fry on both sides for about 6-7 minutes until golden brown. Then place the fried onions on the chops, close the pan with a lid and simmer over low heat for another 5-7 minutes.
Пожарьте отбивные. На среднем огне разогрейте сковороду, в которой обжаривался лук. Каждую отбивную окуните во взбитое яйцо, затем обваляйте в муке и обжарьте с обеих сторон примерно по 6-7 минут до золотистого цвета. Затем положите на отбивные поджаренный лук, закройте сковороду крышкой и протомите на маленьком огне еще 5-7 минут.
Place the finished pork neck chops on a plate with mustard leaves, garnish with slices of pickled cucumbers and serve along with boiled potatoes.
Готовые отбивные из свиной шеи переложите на тарелку с листовой горчицей, украсьте кружочками маринованных огурцов и подавайте к столу вместе с отварным картофелем.