Thaw the pork in the refrigerator for 2 hours, rinse and dry. Wash the champignons. If they are frozen, defrost them first and squeeze out the water. Peel the onions and garlic. Wash and peel the carrots. Wash the tomatoes, remove the stems. Wash the chicken egg. Preheat the oven to 180 degrees. Wash and dry the parsley, separate the leaves from the stem.
Свинину разморозьте в холодильнике в течение 2 часов, промойте и обсушите. Шампиньоны помойте. Если они заморожены, разморозьте их предварительно и отожмите воду. Репчатый лук и чеснок почистите. Морковь помойте и почистите. Помидоры помойте, удалите плодоножки. Куриное яйцо помойте. Разогрейте духовку до 180 градусов. Петрушку помойте и обсушите, отделите листочки от стебля.
Prepare the meat. Cut the pork across the grain into pieces 1 cm thick, beat well. Season with salt, pepper, seasoning and vegetable oil. Leave for 1 hour.
Подготовьте мясо. Свинину нарежьте поперек волокон на куски толщиной 1 см, хорошо отбейте. Обмажьте солью, перцем, приправой и растительным маслом. Оставьте на 1 час.
Prepare the sauce. Finely chop the champignons and onions. Grate the carrots. Pass the garlic through a press. Fry the champignons with onions, carrots and garlic in vegetable oil for 5 minutes. Add salt, herbes de Provence and cream, simmer for another 5 minutes.
Приготовьте соус. Шампиньоны и лук мелко покрошите. Морковь натрите на терке. Чеснок пропустите через пресс. Обжарьте на растительном масле шампиньоны с луком, морковью и чесноком в течение 5 минут. Добавьте соль, прованские травы и сливки, тушите еще 5 минут.
Fry the chops. Roll the meat in flour, dip in the egg, fry for 10 minutes on each side over medium heat in vegetable oil.
Пожарьте отбивные. Мясо обваляйте в муке, окуните в яйцо, обжарьте по 10 минут с каждой стороны на среднем огне на растительном масле.
Bake the chops. Grate the cheese and cut the tomato into slices. Place the chops in a baking dish and pour the sauce over them. Place tomato slices on the meat and sprinkle with cheese. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 20 minutes.
Запеките отбивные. Сыр натрите на терке, помидор порежьте кружочками. Отбивные выложите в форму для запекания, залейте соусом. На мясо положите кружочки помидоров и посыпьте сыром. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке в течение 20 минут.
Serve the chop with champignons, garnishing it with parsley leaves.
Подавайте отбивную с шампиньонами, украсив ее листиками петрушки.