Thaw chicken fillet in the refrigerator for 3 hours. Wash the chicken egg. Peel and rinse the onions, cut into half rings. Cut pickled cucumbers into slices. Preheat the oven to 180 degrees. Grease a baking dish with vegetable oil.
Куриное филе разморозьте в холодильнике в течение 3 часов. Куриное яйцо помойте. Репчатый лук почистите и ополосните, нарежьте полукольцами. Маринованные огурцы нарежьте кружочками. Разогрейте духовку до 180 градусов. Смажьте форму для запекания растительным маслом.
Prepare the meat. Beat the chicken fillet well. Rub with salt and herbs de Provence. Place the meat in a baking dish and brush with mustard. Place cucumbers and onions on top.
Подготовьте мясо. Куриное филе хорошо отбейте. Натрите солью и прованскими травами. Выложите мясо в форму для запекания, смажьте горчицей. Сверху выложите огурцы и лук.
Prepare the sauce. Mix egg, cream cheese, sugar and vinegar. Beat with a blender for 2 minutes.
Приготовьте соус. Смешайте яйцо, плавленый сыр, сахар и уксус. Взбейте блендером в течение 2 минут.
Bake the chops. Place cheese sauce on meat with cucumbers and onions. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 30 minutes.
Запеките отбивные. На мясо с огурцами и луком выложите сырный соус. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке 30 минут.
Serve the cucumber chop with boiled rice.
Подавайте отбивную с огурцом с отваренным рисом.