Thaw the pork in the refrigerator for 5 hours, wash and dry. Wash the zucchini, remove the peel and seeds. Peel the onions and garlic. Wash and dry the parsley, separate the leaves from the stem. Wash the tomatoes, remove the stems. Preheat the oven to 180 degrees.
Свинину разморозьте в холодильнике в течение 5 часов, помойте и обсушите. Кабачок помойте, удалите кожуру и семена. Репчатый лук и чеснок почистите. Петрушку помойте и обсушите, отделите листики от стебля. Помидоры помойте, удалите плодоножки. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Grind the ingredients. Cut the zucchini into slices 1 cm thick. Pass the garlic through a press. Cut the tomatoes into slices. Grate the hard cheese.
Измельчите ингредиенты. Кабачок нарежьте кружочками толщиной 1 см. Чеснок пропустите через пресс. Помидоры нарежьте кружочками. Твердый сыр натрите на терке.
Prepare the meat. Cut the pork across the grain into pieces 1 cm thick. Beat each piece well, rub with salt and pork seasoning.
Подготовьте мясо. Свинину нарежьте поперек волокон на куски толщиной 1 см. Каждый кусок хорошо отбейте, натрите солью и приправой для свинины.
Make the first layer. Grease a baking dish with vegetable oil. Place a layer of zucchini on the bottom. Mix curd cheese with garlic, grease zucchini with cheese.
Сделайте первый слой. Смажьте форму для запекания растительным маслом. На дно выложите слой кабачков. Смешайте творожный сыр с чесноком, смажьте сыром кабачки.
Bake the chops. Place a layer of meat on the zucchini and tomatoes on top of the meat. Sprinkle with grated cheese. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 50 minutes.
Запеките отбивные. На кабачки выложите слой мяса, на мясо — помидоры. Посыпьте тертым сыром. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке в течение 50 минут.
Serve the chop with the zucchini, garnished with parsley leaves.
Подавайте отбивную с кабачком, украсив ее листиками петрушки.