Prepare ingredients for chops. Wash the breast, dry it, separate the fillet from the bone and skin, cut it into equal portions. Wash the parsley and chop finely. Peel the garlic. Wash the tomatoes and cut into round slices.
Подготовьте продукты для отбивных. Грудку помойте, обсушите, отделите филе от кости и кожи, разрежьте его на равные порции. Зелень петрушки помойте и мелко порубите. Чеснок почистите. Помидоры помойте и нарежьте круглыми ломтиками.
Beat the chicken fillet. Place the meat pieces on the board and beat them on both sides with a kitchen hammer. Salt and pepper. Let sit in spices for 10 minutes.
Отбейте куриное филе. Выложите на доску мясные куски, отбейте их с двух сторон кухонным молотком. Посолите, поперчите. Дайте полежать в специях 10 минут.
Make the filling. Combine egg, cottage cheese, herbs, sour cream. Squeeze the garlic into the mixture through a press. Salt, pepper, mix everything.
Сделайте начинку. Соедините яйцо, творог, зелень, сметану. Выдавите к массе чеснок через пресс. Посолите, поперчите, все перемешайте.
Prepare the chops. Cover a baking sheet with foil. Place a piece of fillet, brush it with the egg-curd mixture, and place 1-2 slices of tomato on top. Close with a second piece of fillet. Do the same with the remaining products. Build sides from foil, leave the top open. Bake at 180-200 degrees for 30-40 minutes.
Приготовьте отбивные. Противень застелите фольгой. Выложите кусок филе, смажьте его яично-творожной смесью, поверх выложите 1-2 ломтика помидора. Закройте вторым куском филе. Проделайте то же самое с оставшимися продуктами. Из фольги соорудите бортики, верх оставьте открытым. Запекайте при 180-200 градусах 30-40 минут.
Cut the chops into portions or serve whole.
Нарежьте отбивные на порционные кусочки или подавайте к столу целиком.