Prepare the ingredients for the ice cream over the fire. Grind the corn flakes in a blender into crumbs.
Подготовьте продукты для пломбира на огне. Измельчите кукурузные хлопья в блендере в крошку.
Prepare the batter and pan. Mix the egg with coconut flakes. Beat until foamy. Fill a pan with oil and heat over high heat until it boils.
Подготовьте кляр и сковороду. Яйцо смешайте с кокосовой стружкой. Взбейте до пены. Наполните маслом кастрюлю, раскалите на сильном огне до кипения.
Prepare the ice cream over the fire. Cut the ice cream into 8 servings. Dip the pieces into the egg mixture, then sprinkle with cornflakes. Repeat the procedure with the egg and cereal. Place in the freezer for 15 minutes. Then place in boiling oil for 30-40 seconds.
Приготовьте пломбир на огне. Мороженое нарежьте на 8 порций. Обмакните кусочки в яичную смесь, затем обсыпьте кукурузными хлопьями. Повторите процедуру с яйцом и хлопьями. Уберите в морозилку на 15 минут. Затем выложите в кипящее масло на 30-40 секунд.
Place the fried ice cream on a plate, garnish with fruit, and pour over the sweet topping.
Выложите жареный пломбир на тарелку, украсьте фруктами, полейте сладким топингом.