Prepare the necessary products and place them conveniently on your desktop. Prepare a mixer, a plastic container and bowls. Wash and dry fresh mint leaves to serve.
Подготовьте необходимые продукты, удобно расположите их на рабочем столе. Приготовьте миксер, пластиковый контейнер и креманки. Вымойте и обсушите листики свежей мяты для подачи.
Prepare the ice cream base. Combine the cream with vanilla sugar and beat well with a mixer. Add condensed milk in portions, whisk thoroughly after each portion.
Приготовьте основу мороженого. Соедините сливки с ванильным сахаром, хорошо взбейте при помощи миксера. Порционно введите сгущенку, после каждой порции тщательно взбивайте.
Prepare the ice cream. Fill a plastic container with the resulting mixture and place it in the freezer to harden for approximately 3-5 hours.
Приготовьте пломбир. Пластиковый контейнер наполните полученной массой, отправьте на застывание в морозильную камеру приблизительно на 3-5 часов.
Keep the container with the ice cream for a few minutes at room temperature, then spread the ice cream among the ice cream bowls and garnish with fresh mint leaves.
Контейнер с пломбиром подержите несколько минут при комнатной температуре, затем разложите мороженое по креманкам, украсьте листиками свежей мяты.