Prepare the necessary products and place them conveniently on your desktop. Peel the bananas. To serve, cut the peach into slices. Prepare a blender and bowls.
Подготовьте необходимые продукты, удобно расположите их на рабочем столе. Бананы очистите от кожуры. Персик для подачи нарежьте дольками. Приготовьте блендер, креманки.
Prepare the ice cream base. Cut the bananas into arbitrary pieces and place them in a blender bowl. Add cottage cheese and natural yogurt. Beat well until smooth.
Приготовьте основу мороженого. Бананы нарежьте произвольными кусочками, загрузите в чашу блендера. Добавьте творог и натуральный йогурт. Хорошо взбейте до однородной массы.
Add the peaches and finish cooking. Cut the peach into small pieces, add to the curd-banana mixture, mix well. Divide the mixture into bowls and place in the freezer for 2 hours.
Добавьте персики и завершите приготовление. Персик нарежьте маленькими кусочками, добавьте в творожно-банановую массу, хорошо перемешайте. Разложите смесь по креманкам, поставьте в морозилку на 2 часа.
Remove the frozen ice cream from the freezer, keep it at room temperature for a few minutes, and garnish with peach slices before serving.
Застывший пломбир достаньте из морозилки, подержите несколько минут при комнатной температуре, перед подачей украсьте дольками персика.