Prepare the necessary products and place them conveniently on your desktop. Wash fruits and berries. Peel the bananas and kiwi. Remove the pits from the plums and the stems from the gooseberries. Prepare a blender and molds.
Подготовьте необходимые продукты, удобно расположите их на рабочем столе. Фрукты и ягоды вымойте. Бананы и киви очистите. У слив уберите косточку, у крыжовника — хвостики. Приготовьте блендер и формочки.
Chop fruits and berries. Chop the kiwi as finely as possible, squeeze the juice from half a lemon and stir. Grind the plums and gooseberries in a blender and place in a separate bowl. Cut the banana into pieces, place in a blender bowl and puree. Add juice from the second half of the lemon and stir.
Измельчите фрукты и ягоды. Киви нарежьте как можно мельче, выжмите сок из половинки лимона и перемешайте. Сливы и крыжовник измельчите блендером, выложите в отдельную миску. Банан порежьте на кусочки, загрузите в чашу блендера, пюрируйте. Добавьте сок из второй половины лимона, перемешайте.
Form the sundae. Mash the ice cream and divide it into three parts. Add one type of filler to each part, mix, arrange in layers in molds. Place in the freezer for 6-8 hours.
Сформируйте мороженое с фруктами. Пломбир разомните, разделите на три части. Добавьте к каждой части по одному виду наполнителя, перемешайте, разложите слоями по формочкам. Отправьте в морозилку на 6-8 часов.
Sprinkle the sundae with grated chocolate before serving.
Пломбир с фруктами перед подачей посыпьте тертым шоколадом.