Before preparing the ice cream, place the cream in the freezer for 15-20 minutes. Wash the eggs and separate the whites from the yolks. Break the chilled egg in the middle with a knife, pour the yolk from the shell halves several times over a bowl. This way the protein will flow into the container on its own. Grate the chocolate on a fine grater. Grind the required amount of sugar in a dry blender, then sift through the powder. This will rid it of uncrushed crystals and make it homogeneous.
Перед приготовлением пломбира сливки на 15-20 минут поставьте в морозилку. Помойте яйца и отделите белки от желтков. Разбейте охлажденное яйцо ножом посередине, перелейте несколько раз желток из половинок скорлупы над миской. Так белок сам вытечет в емкость. Натрите на мелкой терке шоколад. Измельчите необходимое количество сахара в сухом блендере, затем просейте пудру. Это избавит ее от неизмельченных кристалликов и сделает однородной.
Start preparing the ice cream. Pour 4 yolks into the pan, add vanilla sugar and 150 g of powdered sugar. Whisk the ingredients until light and homogeneous. Pour in the milk, stir again and place the pan over medium heat. With constant stirring, cook for 2-3 minutes until the mixture thickens, but do not bring it to a boil. Then remove the pan from the heat and cool.
Приступите к приготовлению пломбира. В кастрюлю влейте 4 желтка, добавьте ванильный сахар и 150 г сахарной пудры. Перемешайте венчиком ингредиенты до светлой однородной массы. Влейте молоко, еще раз перемешайте и поставьте кастрюлю на средний огонь. При постоянном перемешивании варите 2-3 минуты, пока масса не загустеет, но не доводите ее до кипения. Затем снимите кастрюлю с огня и остудите.
Whip the cream. Pour the chilled cream into a deep bowl. Start whipping the cream with a mixer at minimum speed, then increase the power and beat until stiff peaks form. Then pour the cooled egg mixture into the cream. Mix the mixture thoroughly with a spatula or whisk.
Взбейте сливки. В глубокую миску влейте охлажденные сливки. Начните взбивать миксером сливки на минимальной скорости, затем увеличьте мощность и взбивайте до устойчивых пиков. Затем влейте в сливки остывшую яичную смесь. Тщательно перемешайте массу лопаткой или венчиком.
Freeze the ice cream. Pour the ice cream into the mold, stir and place in the freezer for 2-3 hours. 40 minutes after the start of freezing, remove the mold and beat the contents. Repeat this 2-3 times. This way the ice cream will harden evenly and the consistency will be uniform.
Заморозьте пломбир. Влейте мороженое в форму, перемешайте и уберите на 2-3 часа в морозилку. Через 40 минут после начала заморозки достаньте форму и взбейте содержимое. Повторите так 2-3 раза. Так мороженое застынет равномерно, и консистенция будет однородной.
Using an ice cream scoop, form the ice cream into balls. To serve, use bowls, vases or rosettes. Decorate the dessert with chocolate chips.
С помощью ложки для мороженого сделайте из пломбира шарики. Для подачи используйте креманки, вазочки или розетки. Украсьте десерт шоколадной стружкой.