Prepare the ingredients for the cream sundae. Chill the cream well in the refrigerator. For decoration, wash, peel and cut the kiwi into semicircular slices.
Подготовьте продукты для пломбира со сливками. Хорошо охладите сливки в холодильнике. Киви для украшения помойте, почистите и порежьте полукруглыми ломтиками.
Whip the cream with condensed milk. Pour the cream into a whipping bowl. Start beating with the mixer on low speed, gradually increasing the speed. At the same time, pour in condensed milk in portions. Add vanilla and continue whisking until mixture thickens.
Взбейте сливки со сгущенкой. Вылейте сливки в посуду для взбивания. Начните взбивать миксером на низких оборотах, постепенно увеличивая скорость. Одновременно порционно вливайте сгущенное молоко. Добавьте ванилин и продолжайте взбивать, пока смесь не загустеет.
Make a cream sundae. Place the whipped mixture into an ice cream container. Close the lid and place in the freezer for 8 hours.
Сделайте пломбир со сливками. Выложите взбитую смесь в посуду для мороженого. Закройте крышкой, уберите в морозилку на 8 часов.
Place the ice cream with cream in a bowl, garnish with kiwi pieces and start tasting.
Выложите пломбир со сливками в креманку, украсьте кусочками киви и приступайте к дегустации.