If necessary, defrost the pork, wash it, cut it across the grain into pieces 1 cm thick. Wash the chanterelles, boil for 2 hours and drain the water. Prepare a kitchen hammer.
Свинину при необходимости разморозьте, помойте, разрежьте поперек волокон на куски толщиной 1 см. Лисички помойте, отварите в течение 2 часов и слейте воду. Подготовьте кухонный молоток.
Fry the meat. Beat each piece of pork well on both sides, salt and coat with pork seasoning. In heated vegetable oil over medium heat, fry the chops for 10 minutes on each side.
Пожарьте мясо. Каждый кусок свинины хорошо отбейте с двух сторон, посолите и обмажьте приправой для свинины. На разогретом растительном масле на среднем огне обжарьте отбивные по 10 минут с каждой стороны.
Prepare the mushrooms. Finely chop the chanterelles. Melt butter in a frying pan. Fry the chanterelles, stirring occasionally, for 10 minutes over medium heat.
Приготовьте грибы. Лисички мелко порежьте. На сковороде растопите сливочное масло. Обжарьте лисички, помешивая, в течение 10 минут на среднем огне.
Make the sauce. Sprinkle the mushrooms evenly with flour and mix well. Add cream and simmer the sauce with chanterelles over low heat for 5 minutes.
Сделайте соус. Грибы равномерно посыпьте мукой, хорошо перемешайте. Добавьте сливки и потомите соус с лисичками на медленном огне 5 минут.
Serve the chop with mashed potatoes, topped with chanterelle sauce.
Подавайте отбивную с картофельным пюре, полив все соусом из лисичек.