Prepare all ingredients. Preheat the oven to 180°C.
Подготовьте все ингредиенты. Разогрейте духовку до 180°С.
Finely chop the champignons and cheese.
Шампиньоны и сыр нарежьте мелко.
Cut off the tops of the buns and remove excess crumb with a spoon.
У булочек срежьте верхушки и удалите лишний мякиш с помощью ложки.
Place the mushroom and cheese mixture inside each bun.
Внутрь каждой булочки положите смесь из грибов и сыра.
Break an egg into each bun. Salt and pepper to taste.
В каждую булочку разбейте по яйцу. Посолите и поперчите по вкусу.
Place the buns in the oven for 10 minutes.
Отправьте булочки запекаться в духовку на 10 минут.
Garnish the finished dish with dill or any other herbs. Bon appetit.
Готовое блюдо украсьте укропом или любой другой зеленью. Приятного аппетита.