Wash the eggs and separate the yolks from the whites. Cool the cream. Prepare a whipping mixer, a saucepan and an ice cream mold.
Помойте яйца и отделите желтки от белков. Охладите сливки. Приготовьте миксер для взбивания, сотейник и форму для мороженого.
Start preparing the ice cream. Place the yolks in a bowl and whisk with a fork. Pour 0.5 cups of cream into a saucepan, add cocoa, vanilla extract and half the sweetener. Stir and place on low heat. Heat on the stove and slowly pour in the egg yolks in a thin stream. Keep on the fire for 2-3 minutes, without bringing to a boil, until the mass thickens.
Начните готовить пломбир. В миску выложите желтки и взболтайте вилкой. Налейте в сотейник 0,5 стакана сливок, добавьте какао, ванильный экстракт и половину подсластителя. Перемешайте и поставьте на слабый огонь. Прогрейте на плите и медленно влейте тонкой струей яичные желтки. Держите на огне 2-3 минуты, не доводя до кипения, пока масса не загустеет.
Add coconut oil and whipped cream. Remove the pan from the heat and add the coconut oil. Stir and cool the mixture. Whip the rest of the cream until fluffy and add sweetener. Stir and pour into the creamy yolk mixture. Beat for 1 minute.
Добавьте кокосовое масло и взбитые сливки. Уберите сотейник с огня и добавьте кокосовое масло. Перемешайте и остудите массу. Оставшуюся часть сливок взбейте до пышной массы и всыпьте подсластитель. Перемешайте и влейте в сливочно-желтковую смесь. Взбейте в течение 1 минуты.
Cool the ice cream. Pour the resulting mass into molds and place in the freezer for 4-5 hours.
Охладите пломбир. Получившуюся массу разлейте по формочкам и поставьте в морозильник на 4-5 часов.
Serve the finished ice cream with caramel syrup.
Подавайте готовый пломбир с карамельным сиропом.