Chill the cream thoroughly before preparing. Prepare a mixer and molds for freezing the dessert.
Хорошо охладите сливки перед приготовлением. Подготовьте миксер и формочки для замораживания десерта.
Whip the cream. Pour the cream into a bowl and beat with a mixer at medium speed for about 1 minute, then at high speed until the cream reaches a stable, dense consistency.
Взбейте сливки. Сливки перелейте в миску и взбейте миксером на средней скорости около 1 минуты, затем на большой скорости, пока сливки не приобретут устойчивую плотную консистенцию.
Mix the ingredients. Place condensed milk and cognac in a bowl with whipped cream and stir until smooth.
Перемешайте ингредиенты. В миску со взбитыми сливками выложите сгущенное молоко, коньяк и перемешайте до однородности.
Cool the ice cream. Pour the ice cream into molds or cups and place in the freezer for 5 hours.
Охладите пломбир. Пломбир перелейте в формочки или стаканчики и поместите в морозильную камеру на 5 часов.
Decorate the finished cognac ice cream with nuts and top with syrup if desired.
Готовый пломбир с коньяком украсьте орехами и полейте по желанию сиропом.