Prepare the ingredients for the milk ice cream. Cool the cream well. Grind the hazelnuts in a mortar or coffee grinder. Prepare a mixer, a saucepan, and a container for freezing.
Подготовьте продукты для пломбира с молоком. Хорошо охладите сливки. Фундук измельчите в ступке или в кофемолке. Приготовьте миксер, сотейник, контейнер для заморозки.
Prepare the milk. Combine powdered milk in a saucepan with sugar, including vanilla. Pour in 250 ml of milk, stir. Bring to a boil. Dissolve cornstarch in 50 ml milk. Add to milk with sugar. Cook until the mixture thickens, then remove it from the stove and cool.
Подготовьте молоко. Сухое молоко соедините в сотейнике с сахаром, в том числе ванильным. Влейте 250 мл молока, перемешайте. Доведите до кипения. Растворите кукурузный крахмал в 50 мл молока. Добавьте к молоку с сахаром. Варите, пока масса не загустеет, затем уберите ее с плиты и остудите.
Whip the cream. Place the chilled cream in a mixer container and beat until thick.
Взбейте сливки. Выложите охлажденные сливки в емкость для миксера, взбейте в густую массу.
Make a sundae with milk. Mix whipped cream with thick milk mixture based on starch. Place in an ice cream container and place in the freezer for 5-6 hours. Stir the mixture every half hour so that the ice cream does not separate when it hardens.
Сделайте пломбир с молоком. Смешайте взбитые сливки с густой молочной массой на крахмале. Выложите в контейнер для мороженого, уберите в морозилку на 5-6 часов. Каждые полчаса перемешивайте массу, чтобы при застывании мороженое не расслоилось.
Sprinkle the finished milk ice cream with chopped nuts and serve in bowls.
Посыпьте готовый пломбир с молоком измельченными орехами и подавайте в креманках.