Rinse and dry the pork, then cut across the grain into equal pieces 1-1.5 cm thick. Then sprinkle the meat with salt and pepper to taste, cover it with cling film and beat it with a kitchen hammer. Wash the onion, peel and cut into half rings. Also wash and dry cherry tomatoes and greens for serving. From the tools, prepare a frying pan.
Свинину промойте и обсушите, после чего нарежьте поперек волокон на равные кусочки толщиной по 1-1,5 см. Затем посыпьте мясо солью и перцем по вкусу, накройте его пищевой пленкой и отбейте кухонным молотком. Луковицу промойте, очистите от шелухи и нарежьте полукольцами. Помидоры черри и зелень для подачи также промойте и обсушите. Из инструментов подготовьте сковороду.
Prepare the chops. Sprinkle the meat with dried garlic, salt and pepper, and then brush it with mustard. Wrap the pork in film and leave for 30-40 minutes at room temperature.
Подготовьте отбивные. Посыпьте мясо сушеным чесноком, солью и перцем, а после смажьте его горчицей. Заверните свинину в пленку и оставьте на 30-40 минут при комнатной температуре.
Prepare the dish. Pour a little vegetable oil into the frying pan and place it on the fire to heat up. At this time, prepare two plates: one with the egg and the other with flour. Lightly beat the egg, add salt, then dip the pork in it. Then roll the meat in flour, shake off the excess and place in a preheated frying pan. Fry the chops for 3 minutes on each side.
Приготовьте блюдо. В сковороду влейте немного растительного масла, отправьте ее на огонь разогреваться. В это время подготовьте две тарелки: одну с яйцом, а вторую с мукой. Яйцо слегка взбейте, посолите, после чего окуните в него свинину. Затем обваляйте мясо в муке, стряхните излишки и отправьте на разогретую сковороду. Обжаривайте отбивные по 3 минуты с каждой стороны.
Finish cooking. Place chopped onions in the pan. Fry it until soft and golden brown. Then add the prepared chops to it, distribute the onions so that they are on top and cover the dish with a lid. Simmer the chops for 8-10 minutes.
Закончите приготовление. На сковороду выложите нарезанный репчатый лук. Обжарьте его до мягкости и золотистого цвета. Затем добавьте к нему готовые отбивные, распределите лук так, чтобы он оказался сверху и накройте блюдо крышкой. Тушите отбивные 8-10 минут.
Serve the flavorful chops on a plate along with the fried onions. Use cherry tomatoes and parsley sprigs as decoration. If desired, add a light sauce to the meat.
Подавайте ароматные отбивные на тарелке вместе с обжаренным луком. В качестве украшения используйте помидоры черри и веточки петрушки. По желанию добавьте к мясу легкий соус.