Place the squid fillet in a saucepan with cold water and place over medium heat. When the water warms up, add a little salt, and when it boils, turn it off immediately and catch the carcasses. Do not overcook the squid, otherwise it will become tough. Peel the onion and cut into thin strips, finely chop the mushrooms. Preheat oven to 200°C.
Филе кальмаров поместите в кастрюлю с холодной водой и отправьте на средний огонь. Когда вода прогреется, немного посолите, а когда закипит — тут же выключите и выловите тушки. Не переварите кальмары, иначе они станут жесткими. Лук очистите и нарежьте тонкой соломкой, мелко порубите грибы. Разогрейте духовку до 200°C.
Heat olive oil in a frying pan and fry the onion until golden brown. Then add the mushrooms and fry for 5 minutes.
Разогрейте оливковое масло на сковороде и обжарьте лук до золотистой корочки. Затем добавьте грибы и жарьте 5 минут.
Transfer the onions and mushrooms to another bowl, mix with cottage cheese, add salt, paprika and pepper.
Переложите лук с грибами в другую посуду, смешайте с творожным сыром, добавьте соль, паприку и перец.
Fill the squids with the cheese and mushroom mixture. Secure with wooden skewers, place in a baking dish and place in an oven preheated to 200°C for 8 minutes.
Наполните кальмары сырно-грибной массой. Зафиксируйте деревянными шпажками, выложите в форму для запекания и отправьте на 8 минут в духовку, разогретую до 200°C.
Cut the finished squid into large rings.
Готовые кальмары нарежьте крупными кольцами.