Rinse the turkey, pat dry with paper towels, and then remove the skin. Sift the flour and wash the eggs in cold water. Place the meat in a bag and then pound it with a kitchen hammer. Wash and dry the greens.
Индейку промойте, обсушите бумажными полотенцами, после чего удалите кожу. Муку просейте, а яйца вымойте в холодной воде. Поместите мясо в пакет, а затем отбейте его кухонным молотком. Зелень промойте и высушите.
Prepare the batter for the chops. Break two chicken eggs into a deep bowl and lightly beat them with a fork. Add seasoning to taste there, mix thoroughly to obtain a homogeneous mass.
Приготовьте кляр для отбивных. В глубокую чашу разбейте два куриных яйца, слегка взбейте их вилкой. Туда же засыпьте приправу по вкусу, тщательно перемешайте, чтобы получилась однородная масса.
Prepare the chops. Pour vegetable oil into the frying pan and leave it to heat up. Dredge turkey in flour, shaking off excess. Then dip the meat in the egg mixture and place in boiling oil. Fry the chops until golden brown on both sides.
Приготовьте отбивные. В сковороду влейте растительное масло, оставьте ее разогреваться. Индейку обваляйте в муке, стряхните излишки. После чего обмакните мясо в яичную смесь и выложите в кипящее масло. Обжаривайте отбивные до золотистой корочки с двух сторон.
Serve cooked chicken chops on a large plate. Decorate the dish with herbs: finely chop them and sprinkle the dish with them.
Подавайте готовые куриные отбивные на большой тарелке. Украсьте блюдо зеленью: мелко порубите ее и посыпьте ею блюдо.