Open the can of canned peas and drain off any excess liquid.
Вскройте банку с консервированным горошком и слейте лишнюю жидкость.
Prepare the chops. Season the chopped pork pieces with salt and pepper to taste on both sides and place in a baking dish. Mix onions and carrots with mayonnaise and add canned peas and garlic. Stir.
Подготовьте отбивные. Отбитые куски свинины посолите и поперчите по вкусу с обеих сторон, выложите в форму для запекания. Смешайте лук и морковь с майонезом и добавьте консервированный горошек и чеснок. Перемешайте.
Bake the meat. Place the vegetable mixture on top of the pork to form a mound. Grate the cheese and sprinkle it over each chop. Place the dish in an oven preheated to 180°C and bake for 50-60 minutes.
Запеките мясо. Выложите овощную смесь поверх свинины, чтобы получилась горочка. Натрите сыр на терке и посыпьте им каждую отбивную. Поставьте блюдо в предварительно разогретую до 180°С духовку и запекайте в течение 50-60 минут.
If desired, pork chops with canned peas can be served as an independent dish, because the abundance of vegetables allows this.
По желанию свиные отбивные с консервированным горошком можно подать как самостоятельное блюдо, ведь обилие овощей вполне это позволяет.