Wash the roe deer meat in cool water and dry with paper towels. Wash chicken eggs thoroughly using baking soda or a special food cleaner. For serving, wash and finely chop the dill. For frying, prepare a frying pan with a thick bottom, and for beating, use a culinary wooden mallet.
Мясо косули вымойте в прохладной воде и обсушите бумажными полотенцами. Куриные яйца тщательно вымойте с помощью пищевой соды или специального средства для мытья продуктов. Укроп для подачи вымойте и мелко порежьте. Для обжаривания подготовьте сковороду с толстым дном, а для отбивания –– кулинарный деревянный молоток.
Prepare the meat. Cut the roe deer meat across the grain into medallions approximately 1-1.5 cm thick. Using a culinary hammer, beat the meat on both sides. Then rub the chops with salt, a mixture of peppers and dry mustard. Leave the meat to marinate for 2 hours.
Подготовьте мясо. Мясо косули нарежьте поперек волокон на медальоны толщиной примерно 1-1,5 см. С помощью кулинарного молотка отбейте мясо с обеих сторон. Затем натрите отбивные солью, смесью перцев и сухой горчицей. Оставьте мясо мариноваться на 2 часа.
Fry the chops. In a small bowl, beat the eggs. Place flour in another plate. Pour vegetable oil into a frying pan and place over medium heat. Dredge each chop in flour on both sides and then dip in beaten eggs. Place the chops in the hot oil and fry on each side for 4-5 minutes over medium heat.
Пожарьте отбивные. В небольшой тарелке взбейте куриные яйца. В другую тарелку насыпьте муку. В сковороду налейте растительное масло и поставьте на средний огонь. Каждую отбивную обваляйте в муке с обеих сторон, а затем окуните во взбитые яйца. Выложите отбивные в горячее масло и обжарьте с каждой стороны по 4-5 минут на среднем огне.
Serve delicious and unusual wild roe deer chops with a side dish of baked potatoes, after sprinkling the meat and potatoes with finely chopped dill.
Вкусные и необычные отбивные из мяса дикой косули подавайте вместе с гарниром из запеченного картофеля, предварительно посыпав мясо и картофель мелко нашинкованным укропом.