Thaw the pork in the refrigerator for 5 hours, wash well. Wash the chicken eggs. Wash and dry the basil, separate the leaves from the stems.
Свинину разморозьте в холодильнике в течение 5 часов, хорошо помойте. Куриные яйца помойте. Базилик помойте и обсушите, отделите листочки от стеблей.
Prepare the meat. Cut the pork across the grain into portions 1 cm thick. Beat each piece well on both sides.
Подготовьте мясо. Свинину разрежьте поперек волокон на порционные куски толщиной 1 см. Каждый кусок хорошо отбейте с двух сторон.
Prepare to fry. Mix eggs with pesto, salt and pepper. Place breadcrumbs in a flat plate.
Подготовьтесь к обжариванию. Смешайте яйца с соусом песто, солью и перцем. В плоскую тарелку насыпьте панировочные сухари.
Fry the chops. Dip the meat in the egg and pesto mixture, then roll in breadcrumbs. Fry in vegetable oil over medium heat for 10 minutes on each side.
Пожарьте отбивные. Мясо обмакните в яичную смесь с песто, затем обваляйте в сухарях. Жарьте на растительном масле на среднем огне по 10 минут с каждой стороны.
Serve the chop with pesto and garnish with basil leaves.
Подавайте отбивную с соусом песто, украсив ее листиками базилика.