Prepare the dough: sift the flour into a blender bowl, add salt, egg, cold water and knead at medium speed until elastic. Cover the finished dough with cling film.
Приготовьте тесто: просейте муку в чашу блендера, добавьте соль, яйцо, холодную воду и вымешивайте на средней скорости до эластичности. Готовое тесто накройте пищевой пленкой.
Prepare the minced meat: chop the fillet, grate the onion. Combine fish and onion, add salt and pepper and mix well.
Приготовьте фарш: измельчите филе, натрите лук. Соедините рыбу и лук, посолите, поперчите и хорошенько вымешайте.
Roll out the prepared dough using a rolling pin as thin as possible.
Подготовленное тесто раскатайте с помощью скалки как можно тоньше.
Using a glass, cut out round blanks for future dumplings. Place a teaspoon of filling in the center of each circle, bring the edges of the dough together and pinch the corners.
С помощью стакана вырезайте круглые заготовки для будущих пельменей. В центр каждого круга чайной ложкой выкладывайте начинку, соединяйте края теста и защипывайте уголки.
Boil the prepared dumplings in boiling water for 2-3 minutes.
Подготовленные пельмени отварите в кипящей воде в течение 2-3 минут.
Serve with butter, herbs and sour cream.
Подавайте со сливочным маслом, зеленью и сметаной.