Thaw the pork in the refrigerator for 3 hours and wash. Then cut into pieces 1 cm thick, beat each piece well and salt. Peel, wash and finely chop the onions.
Свинину разморозьте предварительно в холодильнике в течение 3 часов, помойте. Затем нарежьте на куски толщиной 1 см, каждый кусок хорошо отбейте и посолите. Репчатый лук почистите, помойте и мелко покрошите.
Fry the meat. Fry onions in vegetable oil for 5 minutes. Place the chops on the onion and fry for 10 minutes on each side over medium heat.
Пожарьте мясо. Обжарьте репчатый лук на растительном масле в течение 5 минут. На лук выложите отбивные, обжарьте по 10 минут с каждой стороны на среднем огне.
Prepare the sauce and simmer the chops. Using a blender, combine milk with cheese, pork seasoning and herbes de Provence. Add the sauce to the meat, bring to a boil, simmer over low heat for 10 minutes.
Приготовьте соус и потушите отбивные. Блендером смешайте молоко с сыром, приправой для свинины и прованскими травами. Соус добавьте к мясу, доведите до кипения, тушите на медленном огне 10 минут.
Serve the cream cheese cutlet over rice.
Подавайте отбивную со сливочным сыром с рисом.