To serve, wash the pork, pear, champignons and parsley and pat dry with paper towels. Peel the onions. Cut the champignons into slices and the onion into halves of rings. Peel the pear, remove the seeds, and cut into cubes. Grind the cheese using a medium-mesh grater. Grease a baking sheet with vegetable oil. Turn on the oven to 170 degrees.
Свинину, грушу, шампиньоны и петрушку для подачи вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Репчатый лук почистите. Шампиньоны нарежьте слайсами, лук — половинками колец. С груши снимите кожицу, уберите семена, нарежьте брусочками. Сыр измельчите при помощи терки со средними ячейками. Противень смажьте растительным маслом. Включите духовку на 170 градусов.
Prepare the chops. Cut the pork tenderloin across the grain and pound it a little with a kitchen hammer. Sprinkle with salt, pepper, nutmeg.
Подготовьте отбивные. Свиную вырезку нарежьте поперек волокон, немного отбейте кухонным молоточком. Посыпьте солью, перцем, мускатным орехом.
Prepare mushrooms and onions. Heat a frying pan, pour in oil, let it warm up. Add champignons and onions. Fry, stirring, for 5-7 minutes.
Приготовьте грибы и лук. Нагрейте сковороду, налейте масло, дайте ему прогреться. Выложите шампиньоны и лук. Обжаривайте, помешивая, в течение 5-7 минут.
Assemble the dish. Place the chops on a baking sheet, distribute the champignons and onions on top, and place the pears on top of them.
Соберите блюдо. На противень уложите отбивные, сверху распределите шампиньоны с луком, поверх них выложите груши.
Bake the chops. Place the baking sheet in the middle section of the oven and bake for 25 minutes. Then sprinkle with cheese and bake for another 3-4 minutes.
Запеките отбивные. Поставьте противень в средний отдел духового шкафа, запекайте в течение 25 минут. Затем посыпьте сыром, запекайте еще 3-4 минуты.
Place the chops with pears on wide flat serving plates and garnish with fresh parsley leaves.
Отбивные с грушами разложите по широким плоским порционным тарелкам, украсьте листиками свежей петрушки.