If you use frozen minced meat, defrost it at room temperature in advance. Prepare vegetable salad to serve.
Если используете замороженный фарш, заранее разморозьте его при комнатной температуре. Приготовьте овощной салат для подачи.
Prepare the cutlet mixture. Combine minced meat with egg and spices. Mix well until smooth. Beat on the bowl several times.
Подготовьте котлетную массу. Фарш соедините с яйцом и специями. Хорошо перемешайте до однородности. Отбейте о миску несколько раз.
Prepare the chops. Take a piece of minced meat, flatten it, cover both sides with cakes. Try not to let the filling protrude beyond the edges. Fry in a heated frying pan with oil for 3-5 minutes on each side if you are making chops with mini-crusts. And 6-8 minutes if with standard size cakes.
Приготовьте отбивные. Возьмите кусочек фарша, расплющите его, накройте с двух сторон коржами. Старайтесь, чтобы начинка не выступала за края. Обжарьте на разогретой сковороде с маслом в течение 3-5 минут с каждой стороны, если делаете отбивные с мини-коржами. И 6-8 минут, если с коржами стандартного размера.
Place chops in waffle crusts on portioned plates and serve with vegetable salad.
Отбивные в вафельных коржах разложите по порционным тарелкам, подайте вместе с овощным салатом.