Rinse the pork tenderloin, dry it, cut into portions 1.5-2 cm thick and pound. Peel the garlic and onions. Then pass the garlic through a press and cut the onion into 4 parts. Wash and dry the parsley. Preheat the oven to 140 degrees. Prepare a baking dish.
Свиную вырезку промойте, обсушите, нарежьте порционными кусками толщиной 1,5-2 см и отбейте. Чеснок и репчатый лук очистите. Затем чеснок пропустите через пресс, а лук разрежьте на 4 части. Петрушку промойте и просушите. Духовку разогрейте до 140 градусов. Приготовьте форму для запекания.
Marinate the meat. For the marinade, mix garlic, all types of paprika, salt and olive oil in a bowl. Stir and marinate pieces of meat in it. Leave for 4 hours.
Замаринуйте мясо. Для маринада смешайте в миске чеснок, все виды паприки, соль и оливковое масло. Перемешайте и замаринуйте в нем куски мяса. Оставьте на 4 часа.
Prepare the chops. Place the onion in a baking dish, add water and place the meat on top. Cover with foil or a lid. Bake for 1.5 hours, 20 minutes before ready, remove the foil or lid, increase the temperature to 200 degrees and bake until golden brown.
Приготовьте отбивные. В форму для запекания выложите лук, налейте воду и сверху выложите мясо. Накройте фольгой или крышкой. Запекайте в течение 1,5 часа, за 20 минут до готовности снимите фольгу или крышку, повысьте температуру до 200 градусов и запеките до румяной корочки.
Place the chops in a serving pan to serve. Place ketchup in a saucepan nearby and garnish the meat with a sprig of parsley.
Отбивные положите на порционную сковороду для подачи. Рядом поставьте кетчуп в соуснице и украсьте мясо веточкой петрушки.