Wash and dry the pork, cut into portions and beat to a thickness of 1.5 cm. Wash the peaches, peel and pit them. Wash the tomato, dry it and remove the stem. Peel and rinse the red onion. Wash the cilantro and basil, dry, chop the cilantro finely, and separate the leaves from the basil. Set aside some of the cilantro for garnish. Prepare the grill pan.
Свинину помойте и обсушите, разрежьте на порционные куски и отбейте до толщины 1,5 см. Персики помойте, очистите от кожуры и косточки. Помидор помойте, обсушите и удалите плодоножку. Красный лук очистите и промойте. Кинзу и базилик промойте, просушите, кинзу мелко порубите, у базилика отделите листочки. Отложите часть кинзы для украшения. Подготовьте сковороду-гриль.
Prepare the chops. Grease the pieces of meat with sunflower oil, pepper and salt 1 tsp. salt and sprinkle with cumin. Heat a dry grill pan over high heat and sear the meat on both sides for 5 minutes on each side.
Приготовьте отбивные. Куски мяса смажьте подсолнечным маслом, поперчите, посолите 1 ч. л. соли и посыпьте тмином. Разогрейте на сильном огне сухую сковороду-гриль и обжарьте на ней мясо с двух сторон в течение 5 минут на каждую.
Make peach salsa. Cut the tomatoes, peaches and red onions into 1 cm cubes. Combine the chopped vegetables and cilantro in a bowl. Season with the remaining salt, add olive oil and stir.
Сделайте сальсу из персиков. Помидоры, персики и красный лук нарежьте кубиками размером 1 см. Смешайте в миске нарезанные овощи и кинзу. Посолите оставшейся солью, добавьте оливковое масло и перемешайте.
Place the finished chops on a plate and pour over the peach salsa. Sprinkle with cilantro and garnish with basil leaves.
Готовые отбивные выложите на тарелку, полейте сальсой из персиков. Посыпьте кинзой и украсьте листьями базилика.