Remove excess fat and films from pork. Then use a kitchen hammer to pound the meat. Place the apricots in a deep bowl and pour out the syrup. Wash and deseed the chili pepper. Peel the garlic clove. Prepare a frying pan and blender.
Очистите свинину от избытка жира и пленок. Затем с помощью кухонного молотка отбейте мясо. Абрикосы переложите в глубокую миску, сироп вылейте. Помойте и очистите от семян перец чили. Почистите зубчик чеснока. Подготовьте сковороду для жарки и блендер.
Fry the chops. Pour vegetable oil into a frying pan and heat it over medium heat. Sprinkle the prepared meat with Provençal herbs and salt to taste on both sides. Then place the chops in a heated frying pan. Fry the meat on both sides for 3-4 minutes.
Пожарьте отбивные. На сковороду налейте растительное масло, разогрейте ее на среднем огне. Подготовленное мясо посыпьте прованскими травами и солью по вкусу с обеих сторон. Затем выложите отбивные на разогретую сковороду. Обжаривайте мясо с двух сторон по 3-4 минуты.
Make the sauce. Place apricot pieces in a blender bowl. Chop the chili pepper and add to the fruit. Add a clove of garlic, salt and sugar there. Carefully mix the ingredients together to obtain a homogeneous mass. Pour the finished sauce into a bowl.
Сделайте соус. Кусочки абрикоса положите в чашу блендера. Стручок перца чили порубите, добавьте к фрукту. Туда же добавьте зубчик чеснока, соль и сахар. Тщательно перебейте ингредиенты друг с другом, чтобы получилась однородная масса. Готовый соус перелейте в пиалу.
Serve the dish with apricot sauce.
Подавайте блюдо вместе с абрикосовым соусом.