Remove skin and possible bones from the fish and rinse the fillet. Peel, wash and cut the onions into small cubes. Wash the chicken egg. Wash and dry the parsley to serve. Prepare the pan.
Очистите рыбу от кожи и возможных костей, промойте филе. Репчатый лук почистите, помойте и порежьте мелкими кубиками. Помойте куриное яйцо. Вымойте и обсушите петрушку для подачи. Подготовьте сковороду.
Prepare the base for the dish. Cut the fillet into portions and pound lightly. Place the onions in a hot frying pan with 1 tbsp. l. oil and fry until light golden brown. Mix fried onion, flour, egg, mayonnaise, salt and pepper to taste in a container.
Подготовьте основу для блюда. Разрежьте филе на порционные куски и слегка отбейте. Репчатый лук выложите на горячую сковороду с 1 ст. л. масла и обжарьте до легкого золотистого цвета. Смешайте в емкости жареный лук, муку, яйцо, майонез, соль и перец по вкусу.
Prepare the chops. Pour 1 tbsp into the pan again. l. vegetable oil, wait until it warms up. Then dip the fish pieces in the onion-egg batter and place in the pan. Fry the fish on both sides until golden brown for 3-4 minutes.
Приготовьте отбивные. На сковороду снова налейте 1 ст. л. растительного масла, дождитесь, когда она разогреется. Затем обмакните кусочки рыбы в луково-яичный кляр и выложите на сковороду. Обжаривайте рыбу с обеих сторон до золотистой корочки в течение 3-4 минут.
Place the aromatic pink salmon chops on a plate immediately after cooking. Use parsley as a garnish. Place whole sprigs of herbs on a plate or chop them and sprinkle them on the dish.
Ароматные отбивные из горбуши выложите на тарелку сразу после приготовления. В качестве украшения используйте петрушку. Выложите на тарелку целые веточки зелени или порубите их, посыпав ими блюдо.