Lightly freeze the duck breast in advance to make slicing easier. After this, cut the fillet into equal pieces no more than 1 cm thick. Using a kitchen hammer, beat the duck on both sides. Wash the tomato and cucumber and slice thinly.
Утиную грудку заранее слегка заморозьте, чтобы процесс нарезки стал проще. После этого нарежьте филе на равные кусочки толщиной не более 1 см. С помощью кухонного молотка отбейте утку с обеих сторон. Помойте помидор и огурец, тонко нарежьте.
Prepare the duck meat. Place the duck fillet in a deep bowl, add salt and pepper to taste, and add poultry seasoning. Mix the chops thoroughly with your hands so that the bird is completely saturated with the spices.
Подготовьте утиное мясо. Утиное филе переложите в глубокую миску, посолите и поперчите по вкусу, добавьте приправу для птицы. Тщательно перемешайте отбивные руками, чтобы птица полностью пропиталась специями.
Fry the chops. Take two flat plates: break an egg into one and add breadcrumbs to the other. Then pour vegetable oil into the frying pan and heat over medium heat. Dip the prepared fillet first into the egg and then into the breadcrumbs. Then place the chops in a frying pan and fry them on both sides until an appetizing crust appears.
Обжарьте отбивные. Возьмите две плоские тарелки: в одну разбейте яйцо, а в другую добавьте панировочные сухари. Затем влейте в сковороду растительное масло, разогрейте на среднем огне. Подготовленное филе обмакните сначала в яйцо, а после — в сухари. Затем выложите отбивные на сковороду и обжарьте их с двух сторон до появления аппетитной корочки.
Serve the finished duck chops to the table as a main dish along with a light side dish - for example, sliced vegetables.
Готовые отбивные из утки подавайте к столу в качестве основного блюда вместе с легким гарниром — например, овощной нарезкой.