Wash and dry the mushrooms in advance. After this, lightly beat them with a kitchen hammer. If the mushrooms are small, chop off whole inflorescences, and if the mushrooms are large, you can chop off one leaf at a time. Wash the green onions and chop them coarsely.
Грибы заранее промойте и обсушите. После этого слегка отбейте их кухонным молотком. Если грибочки мелкие — отбивайте целые соцветия, а если грибы крупные, отбивать можно по одному листику. Зеленый лук помойте и крупно порежьте.
Prepare the batter for the chops. Break a chicken egg into a deep bowl. Add milk, soy sauce, salt and pepper to taste, mix thoroughly. After this, add flour and beat until smooth, so that all lumps dissolve.
Приготовьте кляр для отбивных. В глубокую миску разбейте куриное яйцо. К нему добавьте молоко, соевый соус, соль и перец по вкусу, тщательно перемешайте. После этого добавьте муку и взбейте до однородности, чтобы все комочки растворились.
Prepare the chops. Place a frying pan with vegetable oil over medium heat and let it heat up. Then dip the chops in the batter until it completely covers the mushrooms. After this, place the chops in a hot frying pan, fry each side for 30-40 seconds until golden brown.
Приготовьте отбивные. Сковороду с растительным маслом поставьте на средний огонь, оставьте ее разогреваться. Затем обмакните отбивные в кляр, чтобы он полностью покрыл грибы. После этого выложите отбивные на горячую сковороду, обжаривайте каждую сторону по 30-40 секунд до золотистого оттенка.
Serve mushroom chops immediately after cooking. Garnish the dish with green onions. If desired, add salad, mashed potatoes or pilaf to the chops.
Подавайте грибные отбивные сразу после приготовления. Украсьте блюдо зеленым луком. По желанию, добавьте к отбивным салат, картофельное пюре или плов.