Dry the meat with paper towels. Make several slanting cuts on the sides of the meat and beat the pieces with a kitchen hammer. Wash the apples, peel them, cut into slices. Peel the onions, rinse and cut into half rings. Prepare a frying pan and saucepan.
Мясо обсушите бумажными полотенцами. На боковых частях мяса сделайте несколько косых надрезов и отбейте куски кухонным молотком. Яблоки помойте, очистите от кожуры, нарежьте дольками. Репчатый лук очистите от шелухи, ополосните и нарежьте полукольцами. Приготовьте сковороду и сотейник.
Fry the meat. Pour a little vegetable oil into the frying pan. Add chopped onion there. Fry it over medium heat until golden brown, then transfer to a plate. Then place the chops in the pan and add the rosemary sprigs. Fry the pork for 5 minutes on each side over low heat. After this, salt and pepper the meat to taste, keep the chops on the fire for another 5 minutes, and then transfer to a plate.
Обжарьте мясо. На сковороду влейте немного растительного масла. Туда же добавьте нарезанный лук. Обжарьте его на среднем огне до золотистого цвета, после чего переложите в тарелку. Затем выложите на сковороду отбивные, добавьте к ним веточки розмарина. Обжаривайте свинину по 5 минут с каждой стороны на небольшом огне. После этого посолите и поперчите мясо по вкусу, подержите отбивные на огне еще 5 минут, а затем переложите в тарелку.
Prepare applesauce. Place apple slices in the same pan. Fry them until golden brown, then remove from heat. In a separate container, mix apple juice and flour. Place the fried onion in a saucepan, pour the juice over it and leave to simmer over high heat for 1 minute until the sauce thickens. Then add the apples and heat the mixture for another 30 seconds.
Приготовьте яблочный соус. На ту же сковороду выложите яблочные дольки. Обжаривайте их до румяного цвета, после чего снимите с огня. В отдельной емкости смешайте яблочный сок и муку. В сотейник переложите обжаренный лук, залейте его соком и оставьте прокипеть на сильном огне 1 минуту, чтобы соус загустел. Затем добавьте яблоки и прогрейте смесь еще 30 секунд.
Serve the flavorful chops immediately after cooking. Place the meat on a plate and generously pour the prepared sauce with apple slices over it.
Подавайте ароматные отбивные сразу после приготовления. Выложите мясо на тарелку и обильно полейте готовым соусом с кусочками яблок.