Wash chicken eggs thoroughly with baking soda or soap. Wash and shake off the dill sprigs for serving. For frying, prepare a frying pan with high sides and a thick bottom.
Куриные яйца тщательно вымойте с пищевой содой или мылом. Веточки укропа для сервировки вымойте и отряхните. Для жарки подготовьте сковороду с высокими бортиками и толстым дном.
Prepare the minced meat. Place the minced pork in a deep bowl, add salt, ground black pepper and dry spices - cardamom and oregano. Knead the minced meat thoroughly for at least 10 minutes, and then beat it, lifting the lump of minced meat up and throwing it back into the bowl.
Подготовьте фарш. Свиной фарш выложите в глубокую миску, добавьте соль, черный молотый перец и сухие специи — кардамон и орегано. Фарш тщательно вымесите не менее, чем 10 минут, а затем отбейте, поднимая ком из фарша вверх и бросая его обратно в миску.
Fry the chops. In a bowl, beat the eggs with a fork. Heat vegetable oil in a frying pan. Form the minced meat into small thin cakes of the same size using your hands. First roll each tortilla in flour, then dip in eggs, and then roll again, but this time in breadcrumbs. Place the minced meat chops in a hot frying pan and fry over medium heat on each side for 5-6 minutes.
Пожарьте отбивные. В мисочке взбейте куриные яйца с помощью вилки. На сковороде разогрейте растительное масло. Из фарша руками сформируйте небольшие тонкие лепешки одинакового размера. Каждую лепешку сначала обваляйте в муке, затем окуните в яйца, а потом снова обваляйте, но на этот раз в панировочных сухарях. Выложите отбивные из фарша на горячую сковороду и обжарьте на среднем огне с каждой стороны по 5-6 минут.
Thin minced meat chops in a crispy breading are ideal for a side dish of mashed potatoes. Before serving, garnish the finished dish with sprigs of fresh dill.
Тонкие отбивные из фарша в хрустящей панировке идеально подойдут к гарниру из картофельного пюре. Перед подачей украсьте готовое блюдо веточками свежего укропа.