Wash the chicken fillet in cool water and dry on paper towels. Peel and rinse the garlic, and wash the chicken eggs thoroughly. For beating, prepare a plastic food bag and a culinary hammer. Wash the tomatoes and cut into slices. Rinse the parsley, shake off the water and chop finely.
Куриное филе вымойте в прохладной воде и обсушите на бумажных полотенцах. Чеснок очистите и сполосните, а куриные яйца тщательно вымойте. Для отбивания приготовьте полиэтиленовый пищевой пакет и кулинарный молоток. Помидоры помойте и нарежьте дольками. Зелень петрушки сполосните, отряхните от воды и мелко нарежьте.
Prepare the chicken. Cut each chicken fillet lengthwise into two portions. Place the fillet pieces in a food bag and beat them with a mallet from the side of the cuts.
Подготовьте курицу. Каждое куриное филе разрежьте вдоль на две порции. Положите кусочки филе в пищевой пакет, отбейте кулинарным молотком со стороны разрезов.
Marinate the chicken. Pass the garlic through a press and mix with mayonnaise, mustard, khmeli-suneli and salt. Mix the marinade well and brush the chicken chops on each side. Leave the chicken to marinate for 20 minutes.
Замаринуйте курицу. Чеснок пропустите через пресс и смешайте с майонезом, горчицей, хмели-сунели и солью. Маринад хорошо перемешайте и смажьте им куриные отбивные с каждой стороны. Курицу оставьте мариноваться на 20 минут.
Fry the chops. Beat chicken eggs in a bowl. Place rice flour in a separate plate. Heat vegetable oil in a frying pan. Bread each chop in rice flour, then dip in eggs and place in hot pan. Fry chicken chops in rice flour for 7-10 minutes on each side until golden brown.
Пожарьте отбивные. В мисочке взбейте куриные яйца. В отдельную тарелку насыпьте рисовую муку. В сковороде разогрейте растительное масло. Запанируйте каждую отбивную в рисовой муке, затем обмакните в яйца и выложите на горячую сковороду. Обжаривайте куриные отбивные в рисовой муке по 7-10 минут с каждой стороны до румяной корочки.
Serve the finished chops in rice flour with a light side dish of fresh tomatoes. Before serving, sprinkle the chops with finely chopped parsley.
Готовые отбивные в рисовой муке подавайте с легким гарниром из свежих помидоров. Перед подачей посыпьте отбивные мелко нарезанной петрушкой.