Rinse the chickpeas thoroughly under cold water and soak in warm water for 12 hours.
Хорошенько промойте нут под холодной водой и замочите в теплой воде на 12 часов.
Grind the soaked chickpeas in a blender until smooth. Add parsley, onion, garlic, cumin, coriander, salt and pepper. Mix well. Then add the egg, flour and mix thoroughly again.
Замоченный нут измельчите в блендере до однородности. Добавьте петрушку, лук, чеснок, зиру, кориандр, соль и перец. Хорошенько перемешайте. Затем добавьте яйцо, муку и снова тщательно перемешайте.
Roll 9 balls from the resulting mass. Heat the oil in a deep fryer or saucepan to 180°C and fry the balls in it until golden brown.
Из получившейся массы скатайте 9 шариков. Разогрейте масло во фритюре или сотейнике до 180°C и обжарьте в нем шарики до золотистого цвета.
Place the finished falafel on paper towels to remove excess fat, then serve.
Готовый фалафель выложите на бумажные полотенца, чтобы избавиться от излишков жира, затем подавайте.