Defrost the chicken fillet in the refrigerator for 5 hours, wash and dry. Wash the chicken eggs. Wash the lettuce leaves and dry them on paper towels.
Куриное филе разморозьте в холодильнике в течение 5 часов, помойте и обсушите. Куриные яйца помойте. Листья салата помойте и просушите на бумажных полотенцах.
Prepare the meat. Cut the chicken fillet across the grain into pieces 1 cm thick. Beat each piece well.
Подготовьте мясо. Куриное филе нарежьте поперек волокон на куски толщиной 1 см. Каждый кусок хорошо отбейте.
Make the batter. Beat the eggs and mash the soft cheese with a fork. Mix eggs, cheese, milk, flour, chicken seasoning and salt.
Сделайте кляр. Куриные яйца взбейте, мягкий сыр разомните вилкой. Смешайте яйца, сыр, молоко, муку, приправу для курицы и соль.
Fry the meat. Roll each chop in breadcrumbs, dip in batter and again in breadcrumbs. Fry in vegetable oil over medium heat for 10 minutes on each side.
Пожарьте мясо. Каждую отбивную обваляйте в панировочных сухарях, обмакните в кляр и еще раз в панировочные сухари. Обжарьте на растительном масле на среднем огне по 10 минут с каждой стороны.
Serve the chop with soft cheese on lettuce leaves.
Подавайте отбивную с мягким сыром на листьях салата.