Defrost chicken drumsticks completely in the refrigerator for 4 hours, wash and dry. Wash the chicken eggs. Prepare a kitchen hammer.
Куриные голени полностью разморозьте в холодильнике в течение 4 часов, помойте и обсушите. Куриные яйца помойте. Подготовьте кухонный молоток.
Prepare the meat. Make a cut in a circle near the cartilage and along the bone. Carefully cut into the meat and remove it from the bone in one piece. Beat each drumstick well on both sides with a kitchen hammer.
Подготовьте мясо. Сделайте надрез по кругу возле хряща и вдоль кости. Аккуратно надрезая мясо, отделите его от кости единым куском. Каждую голень хорошо отбейте с двух сторон кухонным молотком.
Marinate the drumsticks. Pass the garlic through a press. Mix salt, black pepper, paprika, rosemary, garlic and coriander. Coat the meat with the mixture and refrigerate for 30 minutes.
Замаринуйте голени. Чеснок пропустите через пресс. Смешайте соль, черный перец, паприку, розмарин, чеснок и кориандр. Обмажьте смесью мясо и уберите в холодильник на 30 минут.
Fry the chops. Beat the eggs lightly. Dip each chop in flour, dip in egg and fry in vegetable oil over medium heat for 5 minutes on each side.
Пожарьте отбивные. Яйца слегка взбейте. Каждую отбивную обваляйте в муке, окуните в яйцо и обжарьте на растительном масле на среднем огне по 5 минут с каждой стороны.
Serve the chicken drumstick with sweet and sour sauce.
Подавайте отбивную из куриной голени с кисло-сладким соусом.