Thaw the pork shoulder completely in the refrigerator for 4 hours and wash. Peel and rinse the onions.
Свиную лопатку полностью разморозьте в холодильнике в течение 4 часов, помойте. Репчатый лук почистите и ополосните.
Prepare the meat. Cut the pork shoulder across the grain into pieces 1 cm thick, beat well on both sides. Rub the meat with salt and pepper.
Подготовьте мясо. Свиную лопатку разрежьте поперек волокон на куски толщиной 1 см, хорошо отбейте с двух сторон. Натрите мясо солью и перцем.
Fry the onion. Cut the onion into thin half rings. Fry the onion in vegetable oil over medium heat for 5 minutes.
Пожарьте лук. Репчатый лук нарежьте тонкими полукольцами. На среднем огне на растительном масле обжарьте лук в течение 5 минут.
Fry the meat. Place the chops on the bed of onions, pressing them tightly together. Fry with the lid closed for 10 minutes over low heat. Turn the chops over and cook uncovered over low heat for another 10 minutes.
Пожарьте мясо. На подушку из лука выложите отбивные, плотно прижав их друг к другу. Жарьте под закрытой крышкой в течение 10 минут на медленном огне. Переверните отбивные, жарьте без крышки на медленном огне еще 10 минут.
Serve the pork shoulder chop with rice.
Подавайте отбивную из свиной лопатки с рисом.