Thaw the pork in the refrigerator for 5 hours, wash and dry. Cut the meat across the grain into pieces 1 cm thick. Beat each piece well on both sides. Sort out the walnuts and wash them. Wash the chicken egg. Preheat the oven to 180 degrees.
Свинину разморозьте в холодильнике в течение 5 часов, помойте и обсушите. Разрежьте мясо поперек волокон на куски толщиной 1 см. Хорошо отбейте с двух сторон каждый кусок. Грецкие орехи переберите от сора, помойте. Куриное яйцо помойте. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Marinate the meat. Crush the allspice peas, mix with rosemary, sage, marjoram, powdered sugar and vegetable oil. Coat the pork with the marinade and leave in the refrigerator for 24 hours.
Замаринуйте мясо. Раздавите горошины душистого перца, смешайте с розмарином, шалфеем, майораном, сахарной пудрой и растительным маслом. Обмажьте маринадом свинину и оставьте в холодильнике на 24 часа.
Prepare your ingredients. In one bowl, lightly beat the egg with sour cream. Grind the walnuts in a blender. Grate the cheese. In another bowl, combine nuts, breadcrumbs and cheese.
Подготовьте ингредиенты. В одной миске слегка взбейте яйцо со сметаной. Грецкие орехи измельчите блендером. Сыр натрите на терке. В другой миске смешайте орехи, панировочные сухари и сыр.
Fry the chops. Salt each piece of meat, dip in egg, then roll well in breading. In heated vegetable oil over medium heat, fry the meat for 5 minutes on each side.
Пожарьте отбивные. Каждый кусок мяса посолите, обмакните в яйцо, затем хорошо обваляйте в панировке. На разогретом растительном масле на среднем огне пожарьте мясо по 5 минут с каждой стороны.
Bake the meat. Transfer the chops to a baking dish. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 20 minutes.
Запеките мясо. Переложите отбивные в форму для запекания. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке в течение 20 минут.
Serve the walnut chop with mashed potatoes.
Подавайте отбивную с грецкими орехами с картофельным пюре.