Prepare ingredients for turkey heart chops. Wash the hearts and dry them. Cut each portion in half, but not all the way through. Place the flour in a separate plate.
Подготовьте продукты для отбивных из сердечек индейки. Сердечки помойте, обсушите. Разрежьте каждую порцию пополам, но не до конца. Муку насыпьте в отдельную тарелку.
Prepare the offal. Beat off the turkey hearts. Place in a bowl and sprinkle with salt. Add mayonnaise, stir. Leave for 20 minutes.
Подготовьте субпродукт. Отбейте сердечки индейки. Положите в миску и посыпьте солью. Добавьте майонез, перемешайте. Оставьте на 20 минут.
Prepare the base for the batter. Break the eggs, shake, salt and pepper.
Подготовьте основу для кляра. Разбейте яйца, взболтайте, посолите, поперчите.
Prepare turkey heart chops. Dust the hearts with flour. Dip in egg. Fry in a very hot frying pan on both sides for 2-3 minutes. Pour in some hot water and cover with a lid. Reduce heat and simmer until done, 10-15 minutes.
Приготовьте отбивные из сердечек индейки. Обсыпьте сердечки мукой. Обмакните в яйцо. Обжарьте на сильно разогретой сковороде с двух сторон по 2-3 минуты. Влейте немного горячей воды, накройте крышкой. Огонь убавьте, тушите до готовности 10-15 минут.
Place lettuce on a platter, top with turkey chops and fresh cucumber slices. Garnish with a sprig of parsley.
Выложите на блюдо лист салата, сверху — отбивные сердечки индейки и ломтики свежего огурца. Украсьте веточкой петрушки.