Prepare ingredients for chops with cottage cheese. Cut the meat into pieces 1-1.5 cm thick. Beat on both sides. Peel the onion and cut into large rings.
Подготовьте продукты для отбивных с творогом. Мясо нарежьте на кусочки толщиной 1-1,5 см. Отбейте с двух сторон. Лук почистите, нарежьте крупными кольцами.
Bring the meat until half cooked. Season the fillet with salt and pepper and fry quickly in a very hot frying pan for 1-2 minutes on each side. Place in a baking dish.
Доведите мясо до полуготовности. Филе посолите, поперчите, обжарьте быстро на сильно раскаленной сковороде по 1-2 минуте с каждой стороны. Положите в форму для запекания.
Make curd sauce. Using a blender, mix cottage cheese, yogurt, salt, pepper, marjoram.
Сделайте творожный соус. С помощью блендера смешайте творог, йогурт, соль, перец, майоран.
Prepare chops with cottage cheese. Place the onion on the meat and pour the curd sauce over it. Bake at 180 degrees for 30-40 minutes.
Приготовьте отбивные с творогом. На мясо выложите лук, залейте творожным соусом. Запекайте при 180 градусах 30-40 минут.
Serve chops with cottage cheese with a side dish of potatoes, grilled vegetables or a light salad.
Подавайте отбивные с творогом с гарниром из картофеля, овощей-гриль или легким салатом.