Prepare ingredients for chops in breadcrumbs. Wash the pork, dry it, cut into portions. Sift the flour into a separate plate. Place panko crumbs in another container.
Подготовьте продукты для отбивных в сухариках. Свинину помойте, обсушите, нарежьте порциями. Муку просейте в отдельную тарелку. В другую емкость высыпьте сухари панко.
Prepare the fillet. Beat the pork on both sides, add salt and pepper.
Подготовьте филе. Свинину отбейте с двух сторон, посолите, поперчите.
Prepare the chops in breadcrumbs. Break the eggs into a separate container and shake a little. Heat the frying pan. Dip the chopped pork pieces in flour, then in the egg. At the end, sprinkle with crackers and fry for 3-4 minutes on each side until golden brown.
Приготовьте отбивные в сухариках. Яйца разбейте в отдельную емкость, немного взболтайте. Разогрейте сковороду. Отбитые кусочки свинины обваляйте в муке, затем в яйце. В конце посыпьте сухариками и отправляйте жариться по 3-4 минуты с каждой стороны до золотистой корочки.
Serve chops in croutons with boiled potatoes and fresh vegetable salad.
Подавайте отбивные в сухариках с отварным картофелем и салатом из свежих овощей.