Prepare the ingredients for the chop. Wash the breast and dry it. Cut in half. Peel the garlic and chop it.
Подготовьте продукты для отбивной. Грудку помойте, обсушите. Разрежьте пополам. Чеснок почистите, измельчите.
Boil the cauliflower. Bring water to a boil, add salt. Drain the cabbage. Cook for 7-8 minutes. Then transfer the inflorescences to cold water.
Отварите цветную капусту. Доведите до кипения воду, посолите. Спустите капусту. Варите 7-8 минут. Затем переложите соцветия в холодную воду.
Prepare the chicken while the cabbage cooks. Beat the fillet. Grease with oil. Combine bread crumbs, salt and curry. Sprinkle this mixture over the meat. Fry on both sides for 3 minutes. Cool, cut into portions. Sprinkle with lemon juice.
Подготовьте курицу, пока варится капуста. Филе отбейте. Смажьте маслом. Соедините панировочные сухари, соль и карри. Обсыпьте этой смесью мясо. Обжарьте с двух сторон по 3 минуты. Остудите, нарежьте на порционные кусочки. Сбрызните лимонным соком.
Make pink sauce. Bring a glass of water to a boil over low heat. Add sour cream, tomato paste, garlic, salt, pepper. Stir. Bring to a boil, but do not boil, otherwise the sour cream will curdle. Remove from heat.
Сделайте розовый соус. На медленном огне доведите до кипения стакан воды. Добавьте сметану, томатную пасту, чеснок, соль, перец. Перемешайте. Доведите до кипения, но не кипятите, иначе сметана свернется. Уберите с огня.
Place chicken chops on a serving platter, add cauliflower garnish, and top with pink sauce. Garnish with basil leaves and chili flakes.
Выложите отбивные из курицы на сервировочное блюдо, добавьте гарнир из цветной капусты, полейте розовым соусом. Украсьте листиками базилика и хлопьями перца чили.