Rinse the beef well under running water and dry with paper towels. Peel the garlic and rinse. To pound the meat, prepare a wooden mallet.
Говядину хорошо обмойте под проточной водой и обсушите бумажными полотенцами. Чеснок очистите от шелухи и сполосните. Для отбивания мяса приготовьте деревянный кулинарный молоточек.
Prepare the marinade. Place sugar in a bowl and add lemon juice. Squeeze the garlic through a press and add to lemon juice and sugar. Pour in teriyaki sauce, olive oil, add salt and mix the marinade well.
Приготовьте маринад. В миску высыпьте сахар и добавьте лимонный сок. Чеснок выдавите через пресс и выложите к лимонному соку и сахару. Влейте соус терияки, оливковое масло, добавьте соль и хорошо перемешайте маринад.
Prepare and marinate the meat. Cut the beef into steaks 1.5 cm thick. Beat the meat on both sides using a wooden mallet. Place the meat in a bowl with the marinade, mix well so that the marinade gets onto all the pieces of beef, cover the bowl with cling film and marinate in the refrigerator for 1 hour.
Подготовьте и замаринуйте мясо. Говядину нарежьте на стейки толщиной 1,5 см. Отбейте мясо с двух сторон при помощи деревянного кулинарного молоточка. Мясо переложите в миску с маринадом, хорошо перемешайте, чтобы маринад попал на все кусочки говядины, затяните миску пищевой пленкой и поставьте мариноваться в холодильник на 1 час.
Fry the chops. Heat the frying pan well over high heat. Place the chops in the marinade on it and fry on both sides until golden brown for about 5-6 minutes, making sure that the meat does not burn.
Пожарьте отбивные. На большом огне хорошо разогрейте сковороду. Выложите на нее отбивные в маринаде и обжарьте с двух сторон до золотистой корочки в течение примерно 5-6 минут, следя, чтобы мясо не подгорело.
Serve flavorful beef chops marinated in teriyaki sauce along with boiled spaghetti. Before serving, sprinkle the meat with sesame seeds.
Ароматные отбивные из говядины, маринованные в соусе терияки, подавайте к столу вместе с отварными спагетти. Перед подачей посыпьте мясо семенами кунжута.