Wash the veal well in cool water and dry with paper towels. Wash and dry chicken eggs thoroughly. For beating, prepare a plastic bag and a wooden kitchen hammer. Wash salad leaves and vegetables for serving in cool water and shake off excess moisture. Cut off the ends of cucumbers and remove the stems of tomatoes. Cut fresh vegetables into 4 parts.
Телятину хорошо вымойте в прохладной воде и высушите с помощью бумажных полотенец. Куриные яйца тщательно вымойте и вытрите. Для отбивания приготовьте полиэтиленовый пакет и деревянный кухонный молоток. Салатные листья и овощи для подачи вымойте в прохладной воде и стряхните лишнюю влагу. У огурцов отрежьте кончики, у помидоров удалите плодоножки. Свежие овощи нарежьте на 4 части.
Prepare the meat. Cut the veal into steaks up to 1-1.5 cm thick. Beat each piece with a wooden mallet on both sides, after placing it in a plastic bag. Rub the meat on both sides with salt and pepper, sprinkle with Provençal herbs.
Подготовьте мясо. Телятину нарежьте на стейки толщиной до 1-1,5 см. Каждый кусок отбейте деревянным молотком с обеих сторон, предварительно положив в полиэтиленовый пакет. Мясо натрите с двух сторон солью и перцем, посыпьте прованскими травами.
Prepare your ingredients. Cut the chicken ham and parmesan into thin slices. Break the eggs into a small bowl and whisk them until smooth. In two other bowls, add breadcrumbs and flour separately.
Подготовьте ингредиенты. Куриную ветчину и пармезан нарежьте тонкими ломтиками. В небольшую мисочку разбейте куриные яйца и взбейте их до однородности венчиком. В две другие миски насыпьте по отдельности панировочные сухари и муку.
Fry the chops with the ham. Place a couple of pieces of ham and cheese on each chop, roll the chops into tight rolls, and tie with thread if necessary. Heat vegetable oil in a frying pan. Roll the chop rolls first in flour, then in eggs, and then in breadcrumbs. Fry the chicken ham chops in vegetable oil until golden brown, turning so that the rolls are fried on all sides.
Пожарьте отбивные с ветчиной. На каждую отбивную выложите по паре кусочков ветчины и сыра, сверните отбивные в плотные рулеты, при необходимости перевяжите нитками. На сковороде разогрейте растительное масло. Рулетики из отбивных обваляйте сначала в муке, затем в яйцах, а потом в панировочных сухарях. Обжарьте отбивные с куриной ветчиной в растительном масле до золотистой корочки, переворачивая, чтобы рулетики обжарились со всех сторон.
Place the finished veal chops with chicken ham on a plate lined with lettuce leaves and garnish with chopped fresh vegetables – cucumbers and tomatoes.
Готовые отбивные из телятины с куриной ветчиной выложите на тарелку, застеленную салатными листьями, и украсьте нарезанными свежими овощами –– огурцами и помидорами.