Thaw pork in the refrigerator for 2 hours. Peel, wash, and cut the onions into thin half rings. Wash the bell pepper, remove the stem and seeds, cut into strips. Wash and dry the lettuce leaves. Preheat the oven to 180 degrees and grease a baking dish with vegetable oil.
Свинину разморозьте в холодильнике в течение 2 часов. Репчатый лук почистите, помойте, нарежьте тонкими полукольцами. Болгарский перец помойте, удалите плодоножку и семена, нарежьте соломкой. Листья салата помойте и обсушите. Разогрейте духовку до 180 градусов и смажьте форму для запекания растительным маслом.
Prepare the meat. Cut the pork into pieces 1 cm thick. Beat each piece well, add salt and pepper.
Подготовьте мясо. Свинину нарежьте на куски толщиной 1 см. Каждый кусок хорошо отбейте, посолите и поперчите.
Prepare the chops for baking. Place the meat in a baking dish greased with vegetable oil. Place onion and bell pepper on meat.
Подготовьте отбивные к запеканию. Положите мясо в форму для запекания, смазанную растительным маслом. На мясо выложите лук и болгарский перец.
Bake the chops. Grate the cheese, mix with yogurt, and place this mixture on the meat. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 30 minutes.
Запеките отбивные. Сыр натрите на терке, смешайте с йогуртом, выложите эту смесь на мясо. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке 30 минут.
Serve the chop with bell peppers on lettuce leaves.
Подавайте отбивную с болгарским перцем на листьях салата.