Thaw the pork in the refrigerator for 5 hours, rinse well. Wash the chicken eggs, boil them hard, peel them. Wash and dry the parsley, chop finely. Prepare a kitchen hammer. Preheat the oven to 180 degrees.
Свинину разморозьте в холодильнике в течение 5 часов, хорошо промойте. Куриные яйца помойте, отварите вкрутую, очистите от скорлупы. Петрушку помойте и обсушите, мелко порубите. Подготовьте кухонный молоток. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare and marinate the meat. Cut the pork across the grain into pieces 1 cm thick. Beat each piece well. Mix soy sauce with balsamic vinegar and coat the meat with marinade. Leave for 30 minutes.
Подготовьте и замаринуйте мясо. Свинину нарежьте поперек волокон на куски толщиной 1 см. Каждый кусок хорошо отбейте. Смешайте соевый соус с бальзамическим уксусом, обмажьте маринадом мясо. Оставьте на 30 минут.
Prepare the filling. Finely chop the chicken eggs. Grate the cheese, mix with eggs and salt. Place 2 tbsp in each chop. l. filling, wrap it in a roll. Wrap each roll with a strip of bacon.
Подготовьте начинку. Куриные яйца мелко покрошите. Сыр натрите на терке, смешайте с яйцами и солью. В каждую отбивную положите 2 ст. л. начинки, заверните рулетом. Каждый рулет оберните полоской бекона.
Prepare the chops. Fry the rolls over high heat in vegetable oil for 1 minute on each side. Transfer the rolls to a baking dish. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 1 hour.
Приготовьте отбивные. На сильном огне на растительном масле обжарьте рулетики по 1 минуте с каждой стороны. Переложите рулетики в форму для запекания. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке в течение 1 часа.
Serve the chop with bacon, sprinkling the dish with chopped parsley.
Подавайте отбивную с беконом, посыпав блюдо рубленой петрушкой.