Thaw the rabbit fillet in the refrigerator for 5 hours, wash well and dry. Preheat the oven to 180 degrees.
Филе кролика разморозьте в холодильнике в течение 5 часов, хорошо обмойте и обсушите. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the meat. Carefully pound the rabbit fillet. Sprinkle with black pepper, pour in soy sauce and leave to marinate for 30 minutes.
Подготовьте мясо. Филе кролика аккуратно отбейте. Обмажьте черным перцем, залейте соевым соусом и оставьте мариноваться на 30 минут.
Bread the chops. Place the meat in a colander to drain the marinade. Carefully roll each piece in breadcrumbs.
Запанируйте отбивные. Откиньте мясо на дуршлаг, чтобы слить маринад. Каждый кусок тщательно обваляйте в панировочных сухарях.
Fry and bake the meat. Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the chops for 2 minutes on each side over high heat. Transfer the rabbit to a baking dish. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 40 minutes.
Обжарьте и запеките мясо. Разогрейте на сковороде растительное масло. Обжарьте отбивные по 2 минуты с каждой стороны на сильном огне. Переложите кролика в форму для запекания. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке 40 минут.
Serve the rabbit chop with sour cream.
Подавайте отбивную из кролика со сметаной.