Peel the vegetables and cut into medium cubes, finely chop the garlic.
Очистите овощи и нарежьте средними кубиками, чеснок мелко порубите.
Heat the olive oil in a saucepan and fry the onion until golden brown, then add the garlic and fry for another 3 minutes.
Разогрейте оливковое масло в сотейнике и обжарьте в нем лук до золотистой корочки, затем добавьте чеснок и жарьте еще 3 минуты.
Place carrots and bell peppers in a saucepan. Simmer, stirring, for 7 minutes. Then add tomato paste, pour in soy sauce and mix well.
Выложите в сотейник морковь и болгарский перец. Тушите, помешивая, 7 минут. Затем добавьте томатную пасту, влейте соевый соус и хорошо перемешайте.
Add the zucchini last, cover the saucepan with a lid and simmer everything together over low heat for 10 minutes. Remove from heat, add salt and pepper, stir gently and serve the stew.
Последним добавьте кабачок, накройте сотейник крышкой и томите все вместе на медленном огне 10 минут. Снимите с огня, посолите, поперчите, аккуратно перемешайте и подавайте рагу.